Ystävänpäivänä pullaa ja halauksia

Minulle nuorkauppakamarilaisuus on vaikuttamista, oppimista, verkostoja mutta erityisesti ystäviä. Mutta myös rusinapullaa, sillä sanotaanhan ajoittain, että senaattorit nauttivat vain rusinoita pullasta. Liekö totta, mitään en myönnä.

Ystävänpäivänä saimme yhteistyökumppanimme, Leipomo Pekka Heikkisen, kavereiden kesken Pekkiksen, nimissä kutsun kerääntyä juhlistamaan ystävänpäivää kahvin ja pullan merkeissä. Pekkis on tunnettu paitsi pullistaan myös uusista yrittäjistään, jäsenestämme Kaisa Marinista ja hänen veljestään Juusosta. Kaisa toivottikin meidät kaikki lämpimästi tervetulleeksi ja latasi jokaisen nenän alle laskiaispullan (suosikkileivonnaiseni!) ja tuoretta kahvia.

Koska usein keskitymme kohtaamisissamme projekteihin ja tekemiseen, oli mukava ”vain” vaihtaa kuulumisia ystävien kanssa. Kahvilla pyörähti jäseniä perheineen ja vietimme rennon parituntisen ihan vain jutellen. Mutta ei ilman asiaakin, projektipäällikkö Ville Keränen sai houkuteltua minutkin mukaan uuteen Social Friday -tapahtumaan, siitä kuulette toisaalta!

Kiitos Pres Miika ja Kaisa! Tällaisia vapaamuotoisia tapahtumia Miika onkin peräänkuuluttanut toiminnan yhdeksi osa-alueeksi, työn vastapainoksi mukavaa olemista ja Ystäviä.

Nähdään taas!

Seija
JCI Senator #74116

jaa artikkeli

Edellisiä artikkeleita

Yritysvierailu Hotel Kajanukseen

Kävimme 28. maaliskuuta Hotelli Kajanuksessa tutustumassa uuden hotellijohtajan, Ollis Leppäsen tarinaan hotellista itsestään ja sen vaiheista. Saapuessamme aulaan Ollis ottikin meidät hymyillen

Lue lisää >