Alueellinen toiminta

Suomen Nuorkauppakamarit jakautuvat neljään alueeseen A, B, C & D-alueeseen. Kajaanin Nuorkauppakamari kuuluu alueeltaan suurimpaan D Alueeseen, joka alkaa Lapista ja päättyy Pohjois-Karjalaan. Aluetoiminta on yhteistyötä sekä oman alueen kamarien kesken, että alueorganisaation kanssa. Aluetoiminta tarjoaa aktiivisille JC-jäsenille monia mielenkiintoisia tehtäviä ja samalla hyvän ponnahduslaudan kansallisiin tai jopa kansainvälisiin JC-tehtäviin. Jokaisella alueellaan on oma aluetiimi, joka vastaa alueellisista tapahtumista ja alueen tiedotustoiminnasta.. Alueeseen kuuluu yhteensä 14 kamaria, jotka ovat:

D-Alueen kamarit

Lisää tietoa alueellisesta toiminnasta ja alue tiimeistä D-aluesivuilta: https://d.nuorkauppakamarit.fi/.

Kansallinen ja kansainvälinen toiminta

Nuorkauppakamaritoiminta tarjoaa jäsenilleen monipuolista toimintaa myös kansallisesti ja kansainvälisesti. Näkyvimmät kansainvälisyyden muotoja ovat erilaiset kokoukset koulutuksineen sekä Multitwinning. Eurooppakoukouksia ja maailmankokouksia järjestetään vuosittain. Nuorkauppakamarin jäsenenä voit matkustaa edullisesti oman kamarisi tukemana ulkomaille unohtumattomiin JC-tapaamisiin ja pääset tutustumaan kohteisiin, joihin et tavallisena turistina välttämättä pääse.

Kansainvälisestä kanssakäymisestä voit toki nauttia kotimaassakin, sillä myös Suomessa käy vuosittain runsaasti kansainvälisiä JC-vieraita sekä kansallisen katto-organisaation että paikallisten kamareiden vieraina. Kansainvälinen JC-toiminta auttaa kehittämään taitoja toimia monikulttuurisessa ympäristössä ja opettaa kommunikoimaan eri kulttuureista tulevien ihmisten kanssa. Kansainvälisyys näkyy kamareissa myös teemailtoina, kansainvälisinä vieraina ja luennoitsijoina sekä yhteistyönä paikallisten ystävyysseurojen kanssa.

Lisää Suomen Nuorkauppakamarin toiminnasta heidän kotisivuiltaan: https://nuorkauppakamarit.fi/.