Kuka voi liittyä Nuorkauppakamariin?

Nuorkauppakamarilaiseksi voi hakeutua kuka tahansa 18 – 40-vuotias. Tyypillisin liittymisikä on opintojen jälkeen työelämään siirryttyä. Sinun ei tarvitse olla yrittäjä tai huippujohtaja, mutta olet kuitenkin kiinnostunut itsesi ja johtajuustaitojesi kehittämisestä. Yhteinen kansainvälinen toiminta-ajatuksemme vaikuttaa yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä jäsentemme johtamistaitoa, sosiaalisista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Mitä hyödyt jäsenenä?

Toiminnassa pääset valitsemaan juuri sinulle sopivia ja omaa kehittymistäsi ja oppimistasi tukevia koulutuksia, projekteja ja tapahtumia. Voit hakeutua hallitukseen opettelemaan hallitustyöskentelyä tai kehittyä koulutuksien kautta esimerkiksi kouluttajana, johtajana ja projektipäällikkönä. Kamaritoiminnassa voit myös toteuttaa haavesi yleisötapahtumien tai muiden yhteiskunnallisten projektien järjestämisestä. Järjestämme jäsenillemme runsaasti myös vapaamuotoisia illanviettoja ja yritysvierailuja. Nuorkauppakamariin liiittymällä, liityt osaksi yli 100 maassa toimivaa Junior Chamber Internationalia, joten sinulla on todella paljon mahdollisuuksia toimia myös kansainvälisesti ympäri maailmaa.

Jäsenen polku Nuorkauppakamarissa

Haemme vuosittain uusia ja innokkaita koejäseniä mukaan toimintaamme. Koejäsenille ei ole koulutus- tai statusvaatimuksia. Koejäseneksi haetaan kotisivuilla olevan lomakkeen kautta, jonka jälkeen otamme sinuun yhteyttä ja sovimme tapaamisesta. Tapaamisessa keskustelemme, mitä sinä toivot Nuorkauppakamarin toiminnalta. Sinun ei tarvitse tuntea entuudestaan Nuorkauppakamarilaisia hakeaksesi mukaan. Päätös koejäseneksi hyväksymisestä tehdään haastattelun jälkeen hallituksen kesken.

Koejäsenenä pääset tutustumaan toimintaan sekä osallistumaan koulutuksiin ja projekteihin. Koejäsenyysaika on tarkoitettu mahdollistamaan koejäsenelle syvällisempi tutustuminen Nuorkauppakamariharrastuksen pariin. Parhaiten koejäsenyydestä saat irti rohkeasti osallistumalla toimintaan ja projekteihin. Koejäsenenä sinulla ei ole ääniokeutta Nuorkauppakamarin virallisissa kokouksissa. Koejäsenille nimetään oma kummijäsen, joka tutustuttaa ja ohjaa sinut harrastuksen pariin mahdollisimman hyvin. Siirry tutustumaan lisää Nuorkauppakamareiden toimintaan niin Kajaanissa, alueella, kansallisesti kuin kansainvälisestikin.
Tästä pääset täyttämään koejäsenhakemuksen.