Nuorkauppakamaritoiminta

Meillä ei kravatti purista tai nuttura kiristä, koska tosissaan tekemisen ei tarvitse olla totista! Paikallistoimintamme koostuu projektityöskentelystä, koulutuksista, yritysvierailuista, verkostoitumisesta ja välillä ihan vaan hauskanpidosta aktiivisessa sekä avoimessa sakissa. Kokeilukulttuuri, yhteisöllisyys, johtajuuden kehittäminen ja innostuksesta kumpuava toiminta yhdistää nuorkauppakamareita kaikkialla. Kajaanin Nuorkauppakamarilaisena pääset kiinni paikallisen toiminnan lisäksi kansalliseen ja kansainväliseen toimintaan.

Olemme kansainvälisesti noin 200 000 ja Suomessa 5000 aktiivisen ihmisen verkosto. Paikallisesti avaamme ovet verkostoitua jäsenistömme lisäksi yritysmaailmaan sekä eri alojen toimijoihin ja organisaaatiohin.

Paikallinen toiminta Kajaanissa

Vuonna 1966 perustettu Kajaanin Nuorkauppakamari on pieni, mutta isolla sydämmellä toimiva Nuorkauppakamari! Kajaanin Nuorkauppakamari tekee yhteistöytä laaja-alaisesti Kainuun alueen yritysten, yhdistysten ja julkisen sektorin kanssa. Haluamme tehdä toiminnallista ja vastiikkellista yhteistyötä paikallisen elinkeinoelämän, yhteisöllisyyden sekä positiivisen tulevaisuuden eteen.

Kajaanin Nuorkauppakamari pyrkii jäsenistön yksilökehitykseen koulutuksien, projektien ja erilaisten vastuuroolien myötä. Koulutuksia järjestetään kamaritasolla, kansainvälisissä sekä alueellisissa kokouksissa. Nuorkauppakamarilainen voi kehittää johtamistaitojaan lähtemällä mukaan hallitus- ja projektitehtäviin.

Nuorkauppakamarin toiminnassa toteutetaan usein vuodesta toiseen jatkuvia projekteja, mutta myös kerran toteutettavia projekteja, jotka muotoutuvat jokaisen vuoden jäsenistön mukaan. Erilaiset projektit antavat jäsenistölle mahdollisuuden kehittyä eri osa-alueissa kuten johtamisessa, suunnittelussa, heittäytymisessä, esiintymisessä ja monessa muussa projektista riippuen. Jokainen jäsen voi itse valita minkä projektin toteutukseen haluavat lähteä mukaan.

Uudet projektit ovat erittäin tervetulleita! Tutustu lisää välilehdeltä projektit.

Kajaanin Nuorkauppakamari ry
Kajaanin Nuorkauppakamarilaiset Big Friday tapahtumassa Kajaanihallilla 2020