Myös työnantaja hyötyy työntekijän harrastuksesta

Työllistätkö nuoria yritykseesi ja toivotko heistä pidempi aikaisia työntekijöitä? Etenkin nuoren aikuisen muuttaessa työn perässä uuteen kaupunkiin, toivomme heidän sopeutuvan, ihastuvan sekä asettuvan uuteen maakuntaan. Jokainen ihminen tarvitsee ympärilleen ihmisiä. Uudelle paikkakunnalle muuttaessa uusiin henkilöihin ja uuteen kotipaikkaan tutustuminen voi olla aluksi haastavaa ja tällöin me Kajaanin Nuorkauppakamarilaiset tulemme apuun! Toimintamme on tukee vahvasti nuorten aikuisten sitouttamisessa Kajaanin ja Kainuun alueella.

Järjestämme johtajuus-, kouluttaja-, viestintä- ja projektinhallintataitoihin liittyvää koulutusta, joiden kautta saadut taidot ovat suoraan hyödynnettävissä myös työelämässä. Kansainvälinen verkosto tarjoaa mahdollisuudet yrityskontakteihin sekä elinikäisiin ystävyyssuhteisiin. Nuorkauppakamari on antanut monille erinomaisen perustan ponnistaa eteenpäin elämässä ja työssä. Luottamustoimista ja projekteihin osallistumisesta on selkeä etu työmarkkinoilla.

Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme:
  • Vaikuttavia verkostoja
  • Tilaisuuden markkinoida tuotteita ja palveluita
  • Alueellista, kansallista ja kansainvälistä näkyvyyttä
  • Ratkaisuja liiketoiminnan haasteisiin

Ota yhteyttä puheenjohtajaamme ja keskustellaan lisää kumppanuudesta!

PRES: mika.seppanen (a) jci.fi
Puh: 040 174 9889

Tiedotamme

Kajaanin Nuorkauppakamarin tärkeimmät tiedotusvälineet ovat sähköiset kotisivut sekä kerran kuussa julkaistava Pikis-uutiskirje. Sosiaalisessa mediassa Kajaanin Nuorkauppakamari tiedottaa Facebook -sivuillaan, Instagramissa sekä LinkedInissä.