Terveisiä Kitteeltä!

Vietimme aurinkoisen viikonlopun Strategia! -koulutuksen parissa Kiteellä Ruokkeen Lomakylän hulppeissa maisemissa 4.-6.5.2018. Koulutuksessa opimme luomaan strategiaa ja ymmärtämään miten strategian luomisen työkaluja voidaan käyttää toiminnan suunnittelussa. Osallistujat tulevat luomaan Kajaanin Nuorkauppakamarin uutta strategiaa yhdessä valmistautuvan puheenjohtajan Henna-Mari Närhen kanssa.

Koulutusviikonlopun aikana loimme uusia ystävyyssuhteita ja verkostuimme ympäri Suomen tulleiden nuorkauppakamarilaisten kanssa. Koulutusta edelsi etätehtäviä ja ryhmäytymistä oman tiimin kanssa internetin välityksellä.

Tänä vuonna Strategia! -koulutuksen teemana oli luonnollisuus eli #luonnollisesti, joka näkyi muun muassa tiimien nimissä ja pukeutumisessa. Kajaanin osallistujat kuuluivat keijuihin, mörrimöykkyihin ja metsän petoihin.

Koulutus koostui lyhyistä teoriaosuuksista strategian laadinnan eri vaiheista, ja tiimityöskentelystä niiden pohjalta. Koulutuksen aikana jokainen tiimi laati strategiaehdotuksen Kiteen Nuorkauppakamarin strategiatyöryhmälle.

Jottei työntäyteinen koulutus olis uuvuttanut osallistujia, oli ohjelmassa myös Kitteen järjestämää Kalevala Gin -esittelyä ja maistiaisia, aamujoogaa ja frisbeegolfia, teemaillallista ja saunomista paljun kera. Antoisan ja ikimuistoisen koulutuksen jälkeen on hyvä lähteä työstämään Kajjaanille uutta, timanttista strategiaa!

Kajaanin nuorkauppakamarin three MMM strategy team; Matti, Milla &
Minna

 

Maisemakuvat: Vesa Tiainen, Kiteen nkk

 

jaa artikkeli

Edellisiä artikkeleita

Yritysvierailu Hotel Kajanukseen

Kävimme 28. maaliskuuta Hotelli Kajanuksessa tutustumassa uuden hotellijohtajan, Ollis Leppäsen tarinaan hotellista itsestään ja sen vaiheista. Saapuessamme aulaan Ollis ottikin meidät hymyillen

Lue lisää >