Strategiakoulutus, 22.-24.5.2015, Valkeakoski

Valkeakosken nuorkauppakamari on pieni, tiivis ja aktiivinen kamari. Kuitenkin heidän strategiansa vaati päivitystä, joten saimme kunnian ottaa suunnan kohti Apianlahden rantaa päivittämään heidän strategiansa 2010-luvulle.

Viikonlopun koulutus oli tiiviiseen pakettiin puristettu koko Valkeakosken nuorkauppakamarin strategian läpikäyminen tämänhetkisestä lähtötilasta aina konkreettisiin kehitysehdotuksiin saakka. Iloksemme saimme huomata, että strateginen ajattelu on nuorkauppakamarilaisille tuttua puuhaa ja ajatukset olivat tiimeillä paljolti samankaltaisia toistensa kanssa Valkeakosken Nkk:n strategian kehittämiseksi. Strategian uusiminen kuulosti olevan ajankohtaista myös muiden kamarien kohdalla.

20150524_110559

Teemana strategiakoulutuksessa oli Parempaa pelisilmää. Teema on otettu jalkapallojoukkue Valkeakosken Hakasta, joka on alueen aktiivinen jalkapalloseura ja kaupunki onkin mm. siitä tunnettu. Teemaa toteutettiin nimeämällä brainstormingtiimit eri jalkapallotermein, kuten huligaanit, cheerleaderit, soccer moms, erotuomarit ja pelinrakentajat.

20150524_110411

Maija Autio ja Kaisa Merilahti

jaa artikkeli

Edellisiä artikkeleita

Yritysvierailu Hotel Kajanukseen

Kävimme 28. maaliskuuta Hotelli Kajanuksessa tutustumassa uuden hotellijohtajan, Ollis Leppäsen tarinaan hotellista itsestään ja sen vaiheista. Saapuessamme aulaan Ollis ottikin meidät hymyillen

Lue lisää >