Strategia! – WAU mikä kokemus!

Kilpineidot

Osallistuin alkukesästä Keurusselän Nuorkauppakamarin järjestämään Strategia!-koulutukseen Keuruun Pöyhölään. Koulutus oli minulle ensimmäinen Kajaanin ulkopuolella järjestetty nuorkauppakamarikoulutus, joten into ja jännitys olivat sen mukaiset! Ennen viikonloppua sain ennakkotehtäväksi tutustua Keurusselän nykytila-analyysiin, ja sen pohjalta laadin SWOT-analyysin Keurusselän Nkk:n toimintaympäristöstä ja nykytilasta.

Keurusselän kauniisiin maisemiin oli saapunut 80 nuorkauppakamarilaista ympäri Suomen, ja meidät jaettiin kymmeneen viikinkiaiheiseen tiimiin. Perjantaista sunnuntaihin kestäneellä intensiivisellä kurssilla työstettiin strategiaa Keurusselän Nuorkauppakamarille ja samalla opittiin strategian suunnittelusta ja työkaluista käytännön tekemisen kautta. Opeista tulee olemaan hyötyä niin Kajaanin Nkk:n hallitusviroissa kuin käytännön työelämässä, ja nappasipa allekirjoittanut viikonlopun verran tunteja erääseen koulukurssiinsakin. Koulutuksen viikinkiteema johti käsittelemään kansainvälisyyttä, liiketoimintaa, kaupankäyntiä, johtajuutta ja yhteiskuntavastuuta. Teemaan kuuluen koulutus huipentui tietenkin suureen viikinki-illalliseen, jossa tarjoiltiin teeman mukaista ruokaa ja ohjelmaa viikinkiasuisille nuorkauppakamarilaisille.

Suosittelen kaikille jäsenille ja koejäsenille koulutuksiin osallistumista! Tämä koulutus avasi silmäni näkemään mitä Nuorkauppakamarin toiminta todella on, ja kuinka loistava verkostoitumismahdollisuus nämä koulutukset ovat. Omaan tiimiini kuuluikin Suomen eri nuorkauppakamarien lisäksi myös vahvistus Tallinnasta, ja varmasti teemme yhteistyötä jatkossakin!

WeKings Are Back!
Kilpineito Henna-Mari

jaa artikkeli

Edellisiä artikkeleita

Yritysvierailu Hotel Kajanukseen

Kävimme 28. maaliskuuta Hotelli Kajanuksessa tutustumassa uuden hotellijohtajan, Ollis Leppäsen tarinaan hotellista itsestään ja sen vaiheista. Saapuessamme aulaan Ollis ottikin meidät hymyillen

Lue lisää >