Social Friday – sparrausta ja tekevää fiilistä

Social Friday
Kuvassa vasemmalla Ville Keränen

Eritoten yrittäjille suunnattu ja suunniteltu Social Friday valoi intoa ja fiilistä kainuulaiseen yrittäjäskeneen. Rennot ja toimivat järjestelyt ohjasivat 30 päisen yleisön mukavasti tehoperjantain läpi.

Illassa kuultiin kolmen minuuttin tietoiskuja sekä tsemppaavia puheenvuoroja paikallisilta yrityksiltä. Oli ilahduttavaa kuulla muiden yrittäjien tarinaa. Illan teemana oli sparraus ja yhdessä tekeminen. Muutamat paikalliset yritykset kertoivat omista sparraus-tapaamisista, joissa kokoonnutaan, käydään läpi bisneksen haasteita ja riemuja sekä innostutaan tulevaisuuden tekemisestä.

Alustusten jälkeen juteltiin illan teemoista pienemmissä keskusteluryhmissä. Paikalla oli mukavasti uusia kasvoja ja illan aikana tuli vastaan monia kontakteja. Oli hienoa kuulla muiden tekemisistä ja saada samalla vinkkejä omaan puurtamiseen.

Sparraukseen, yhdessä asioiden puimisen ja jutteluun tuntuu olevan tilausta. Suurkiitos järjestelyistä.

Seuraavaa Social Friday –kokoontumista innolla odotellen,

Anni Yli-Lonttinen

Tilaisuuden järjesti: Kajaanin Nuorkauppakamari, Kainuun Yrittäjien Nuorten Yrittäjien valiokunta, Intotalo Oy ja Kainuun Etu Oy:n Kasvua Kainuuseen –hanke

jaa artikkeli

Edellisiä artikkeleita

Yritysvierailu Hotel Kajanukseen

Kävimme 28. maaliskuuta Hotelli Kajanuksessa tutustumassa uuden hotellijohtajan, Ollis Leppäsen tarinaan hotellista itsestään ja sen vaiheista. Saapuessamme aulaan Ollis ottikin meidät hymyillen

Lue lisää >