Social Friday laajenee Pohjois-Pohjanmaalle ja Lappiin

Torstaina 14.12.2017 oli Social Fridayn kannalta merkittävä päivä. Kajaanin Nuorkauppakamari, Kainuun Yrittäjät ja Kainuun Etu sopi Lapin ELY-keskuksen kanssa Social Friday –konseptin monistamisesta Pohjois-Pohjanmaalle ja Lappiin. Kainuulainen yrittäjien yhteistyöverkosto ja toisten auttaminen halutaan ottaa osaksi myös Pohjois-Suomen yrittäjäkulttuuria yhteistyötä estävien aitojen kaatamiseksi.

Tämä menestyskonsepti syntyi vuoden 2016 alussa Kajaanin Nuorkauppakamarin jäsenen Ville Keräsen ideasta: Social Friday – Rento verkostoitumistapahtuma luottamuksen ilmapiirillä. Kainuulaisten haluttiin tuntevan toisensa paremmin bisneksen näkökulmasta, ja näin yhdessä Kainuun Edun, Kainuun Yrittäjien ja Nuorten yrittäjien valiokunnan sekä Intotalon kanssa luotiin Social Friday. Joka kuukauden viimeinen perjantai (psl. kesäkuukaudet ja joulukuu) yrittäjät, yrittäjähenkiset ja yrittäjäksi haluavat kokoontuvat jakamaan omaa osaamistaan, kuuntelemaan alueen positiivista pöhinää ja saamaan tukea muilta samanhenkisiltä kainuulaisilta.

Jokainen tapahtuma on ainutlaatuinen, ja kävijät vaihtelevat tapahtumittain. Osallistujamäärät ovat alusta asti olleet n. 20-50 välillä. Vuonna 2017 Kajaanin Ammattikorkeakoulun Pre X-mas partyissa saavutettiin ennätysosallistujamäärä. Tapahtumat ovat mahdollistaneet Kajaanin innostavat yritykset, jotka ovat tarjonneet tilat yrittäjien verkostoitumistapahtumalle. He ovat samalla päässeet osaksi tapahtumaa ja positiivista pöhinää sekä tuomaan esille omia tilojaan ja toimintaansa. Tilat tarjoava taho saa samalla omalle toiminnalleen ilmaista näkyvyyttä paikallislehdissä ja sosiaalisessa mediassa.

Vuoden 2018 ensimmäinen Social Friday järjestetään 26.1.2018 vastikään uudistetussa, Kajaanin keskustan toiseksi vanhimmassa talossa, Anorak-ravintolassa. Tule yrittäjien Speed Datingiin ja kokemaan uudistuneen rakennuksen ihanan kodikas henki ja innostavat yrittäjät! Yhdessä olemme enemmän.

Innostavin terveisin

Maija Autio

Projektipäällikkö 2018 – Social Friday

puh. 040 5115 549

jaa artikkeli

Edellisiä artikkeleita

Yritysvierailu Hotel Kajanukseen

Kävimme 28. maaliskuuta Hotelli Kajanuksessa tutustumassa uuden hotellijohtajan, Ollis Leppäsen tarinaan hotellista itsestään ja sen vaiheista. Saapuessamme aulaan Ollis ottikin meidät hymyillen

Lue lisää >