SNKK:n kansallinen vuosikokous ISO15 Tahkolla

Tahkolle kansalliseen kokoukseen lähdettiin ympäristöä säästäen ja hyvässä matkaseurassa eli kimppakyydillä. Matkassa oli myös pientä jännitystä, kun navigaattorin lyhemmän reitin valinnan seurauksena matka muuttui hetkeksi aikaa kuoppaiseksi taipaleeksi. Ehdimme kuitenkin perille ajoissa ja nappaamaan vähän purtavaa ennen Vakuuta & Vaikuta koulutusta.

Lähes seitsemän tuntinen koulutussessio meni nopeammin kuin osasin odottaa. Koulutus antoi osallistujille paljon niin esiintymisharjoitusten ja niistä saadun palautteen kautta. Osallistujien JC henki teki kuitenkin lähtemättömän vaikutuksen tsemppaavalla ja lämminhenkisellä asenteella. Illan ruokailu ja tulojuhla oli myös näkemisen ja makustelemisen arvoinen.

Lauantaina reippaimmat aamuvirkut, joita muuten oli kuulemani mukaan enemmistö Kajaanista, oli reippailemassa ja suorittamassa 5:55:ta. Niillä harvoilla koristikin viikonlopun ajan komea pinssi rintaa. Myöhemmin heränneet, kuten allekirjoittanut jaksoivat kuitenkin olla klo 9 aikaa kuuntelemassa ensimmäisiä koulutuksia. Iltapäivän kohokohtana oli ehdottomasti Ville Tolvasen keynote Digitaalisaatiosta, joka erään jäsenen sanoja lainaten oli todella voimaannuttava.

untitled-218
Lauantai-illan ”päätti” odotettu ja jännittävä iltagaala, joka oli isompi ja vaikuttavampi kuin olin odottanut. Ruokapuolesta voisin tiivistää seuralaiseni kommenttiin ”En tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa, kun tää on niin hyvää!”. Sain myös omalta osaltani todistaa oman kamarini historiaa näkemällä Seija Heikkisen senaattoriarvon myöntämisen ja kyllä sitä taidettiin myös vähän juhlia 😉

Luotin vanhempien ja kokeneempien JC jäsenten sanaan siitä, että kansalliset kokoukset ovat parasta. Enkä voisi olla yhtään enempää samaa mieltä. Ilahduttavaa oli myös huomata kuinka kokeneet kamarilaiset huolehtivat ja antoivat neuvoja ensi kertaa kansalliseen kokoukseen mukaan lähteneelle. Tästä on hyvä jatkaa yhtä mieleenpainuvaa kokemusta rikkaampana.

jaa artikkeli

Edellisiä artikkeleita

Yritysvierailu Hotel Kajanukseen

Kävimme 28. maaliskuuta Hotelli Kajanuksessa tutustumassa uuden hotellijohtajan, Ollis Leppäsen tarinaan hotellista itsestään ja sen vaiheista. Saapuessamme aulaan Ollis ottikin meidät hymyillen

Lue lisää >