Päivä Johtajana 12.2.2013

Päivä Johtajana on Kajaanin Nuorkauppakamarin ja Kajaanin Ammattioppilaitoksen (KAO) yhteistyöprojekti, jonka tarkoituksena on tarjota kajaanilaisille opiskelijoille mahdollisuuksia olla paikallisen yrityksen johtajan mukana päivän ajan ja samalla oppia minkälaista yrityksen johtaminen on. Päivä Johtajana antaa nuorille näkökulmia omasta tulevaisuudesta työelämässä sekä konkreettisia apuvälineitä työnhakuun ja työelämään liittyen.  Osallistuvat nuoret kuuluvat KAO:n Nuoret Yrittäjät –ryhmään.

Päivä Johtajana ohjaukseen osallistuvan yrityksen ala voi olla mikä vaan -kunhan olet johtaja/esimies ja olet kiinnostunut johdattamaan ja ohjaamaan nuorta päivän ajan 12.2.2013 yrityksessäsi. Päivä Johtajana -tapahtumaan osallistuva yritys ja johtaja saa kontakteja nuoriin opiskelijoihin sekä nuorten näkemyksiin. Nuorista on mahdollista saada kesätyöntekijöitä tai tulevaisuuden työntekijöitä. Yritys saa myös positiivista näkyvyyttä nuoria osallistavasta toiminnasta. Kaikkien osallistuvien yritysten nimet julkaistaan Kajaanin Nuorkauppakamarin nettisivuilla.

Kuinka osallistut:

Osallistuminen ei vaadi maksua vaan ainoastaan kiinnostusta. Osallistumaan pääset sanomalla KYLLÄ ja ottamalla yhteyttä:

Hannu Lukkarinen
Projektipäällikkö
hannu.lukkarinen@gmail.com
p. 044 314 7093

Päivä Johtajana on kansallinen Suomen Nuorkauppakamareiden ideoima projekti. Yhteistyössä mukana myös tukikummit ry. Tukikummeja ja nuorten syrjäytymisen ehkäisyyn liittyvää toimintaa voit tukea: http://tukikummit.fi/lahjoita/

 

Lisätiedot: Projektipäällikkö Hannu Lukkarinen: hannu.lukkarinen@gmail.com

jaa artikkeli

Edellisiä artikkeleita

Yritysvierailu Hotel Kajanukseen

Kävimme 28. maaliskuuta Hotelli Kajanuksessa tutustumassa uuden hotellijohtajan, Ollis Leppäsen tarinaan hotellista itsestään ja sen vaiheista. Saapuessamme aulaan Ollis ottikin meidät hymyillen

Lue lisää >