Kajaanin Nuorkauppakamari voitokkaana

Kajaanin Nuorkauppakamarille ropisi palkintoja vuoden 2016 ansiokkaasta alueellisesta toiminnasta. KNKK palkittiin parhaasta kamaritoiminnasta ja parhaasta projektista. Lisäksi KNKK voitti Aktiivisen vaikuttajan palkinnon, ja vuoden 2016 puheenjohtaja Miika Mononen sai kunniamaininnan toiminnastaan. Palkinnot jaettiin lauantaina 25.3. Siilinjärvellä Pohjois- ja Itä-Suomen nuorkauppakamareiden vuosikokouksessa.

Parhaan kamaritoiminnan palkinnon perusteluina olivat erityisen onnistunut uusien koejäsenten hankinta ja jäsenistön kehittäminen, tunnettavuuden ja yhteistyökumppanien lisääntyminen sekä menestyksekkäät projektit, kuten Kajaani-lautapeli, ja niiden kautta yhteiskuntaan vaikuttaminen. Aktiivinen vaikuttaja -palkinnon takasivat positiivisesti yhteiskuntaan vaikuttavat projektit kuten Vuoden positiivisin kainuulainen, Kainuun paras työpaikka, Vireä virkamies, Kohti ekaa työpaikkaa, ja Social Friday.

Parhaana projektina palkittu Social Friday on yrittäjien ja yrittäjyydestä kiinnostuneiden yhteen saattamiseen keskittyvä kuukausittainen tapahtuma. Tämä kuun viimeiseen perjantaihin ajoittuva yhteishenkeä nostattava konsepti on huomioitu valtakunnallisestikin.

Kajaanin Nuorkauppakamari on perustettu vuonna 1966, ja se on vakiinnuttanut asemansa yhteiskuntaan positiivisesti vaikuttavana järjestönä. KNKK on haluttu kumppani johtajuustaitoihin, sosiaaliseen vastuuseen, yrittäjyyteen ja kansainvälisyyteen liittyvissä projekteissa.

jaa artikkeli

Edellisiä artikkeleita

Yritysvierailu Hotel Kajanukseen

Kävimme 28. maaliskuuta Hotelli Kajanuksessa tutustumassa uuden hotellijohtajan, Ollis Leppäsen tarinaan hotellista itsestään ja sen vaiheista. Saapuessamme aulaan Ollis ottikin meidät hymyillen

Lue lisää >