Kajaanilainen Teppo Kauppinen Ruotsin nuorkauppakamareiden hallitukseen

Kajaanilainen, Kajaanin Nuorkauppakamarin tämän vuoden puheenjohtaja on viikonloppuna valittu Ruotsin nuorkauppakamareiden hallitukseen. Vastuualueenaan hallituksessa Kauppisella ovat koulutukset.

”Nuorkauppakamari avaa maailmanluokan mahdollisuuksia ja jos rohkeutta riittää, voi tie viedä yllättäviin paikkoihin. Tämä järjestö on kuin maailmanlaajuinen perhe, joka toivottaa aina tervetulleeksi” Kauppinen toteaa valinnastaan. Kauppiksen vastuualueena hallituksessa ovat koulutukset ja hän onkin kerännyt koulutuskokemusta nuorkauppakamarissa kansainvälisesti, sekä aiemmin toiminut opettajana Kajaanin ammattikorkeakoulussa.

Kauppinen kuvaa Kajaanin nuorkauppakamaria ”käpynä, joka kasvattaa ja koulii aktiivisia vaikuttajia”. Vaikka hän jatkossa toimiikin Ruotsissa, korostaa hän kainuulaisuuden sitkeyden pysyvän.

jaa artikkeli

Edellisiä artikkeleita

Yritysvierailu Hotel Kajanukseen

Kävimme 28. maaliskuuta Hotelli Kajanuksessa tutustumassa uuden hotellijohtajan, Ollis Leppäsen tarinaan hotellista itsestään ja sen vaiheista. Saapuessamme aulaan Ollis ottikin meidät hymyillen

Lue lisää >