Kainuun paras työpaikka äänestys käynnissä!

Kajaanin nuorkauppakamari järjestää alkukesän aikana ” Kainuun paras työpaikka” -tempauksen, tarkoituksenaan kiinnittää huomiota työhyvinvointiin sekä nostaa esille Kainuulaista yhdessä tekemisen meininkiä.

Työpaikoilta viimeaikoina kantautuneet uutiset ovat olleet voittopuoleisesti negatiivisia: taloudellisesti vaikeat ajat näkyvät yt -neuvotteluina ja heikentyneenä työilmapiirinä. Kajaanin nuorkauppakamari haluaakin nyt olla luomassa positiivista henkeä ja palkita niitä työpaikkoja joissa työntekijöiden viihtyvyydestä pidetään kiireen ja epävarmuudenkin keskellä huolta.

Vapaamuotoisen ehdotuksen perusteluineen voi käydä jättämässä osoitteessa https://jckajaani.fi/kainuun-paras-tyopaikka/. Aikaa ehdotusten jättämiseen on 7.6. asti. Tämän jälkeen työelämän tuntijoista koostuva raati valitsee voittajan ehdotusten pohjalta.

 

jaa artikkeli

Edellisiä artikkeleita

Yritysvierailu Hotel Kajanukseen

Kävimme 28. maaliskuuta Hotelli Kajanuksessa tutustumassa uuden hotellijohtajan, Ollis Leppäsen tarinaan hotellista itsestään ja sen vaiheista. Saapuessamme aulaan Ollis ottikin meidät hymyillen

Lue lisää >