Imagon on Kainuun Paras Työpaikka 2016

Kajaanin Nuorkauppakamari yhdessä Kajaanin Metallityöväen Ammattiosasto 63 ry:n kanssa palkitsevat jälleen esimerkillisen kainuulaisen työpaikan. Kainuun Paras Työpaikka-palkinto nostaa esiin työnantajia, jotka luovat positiivista työilmapiiria, arvostavat työntekijöitään sekä pitävät yllä mielekästä ja reilua työnteon meininkiä haastavan taloustilanteen keskellä. Vuoden 2016 Kainuun Paras Työpaikka-palkinnon saa Imagon Oy.

Imagon on panostanut vuosien varrella vahvasti niin ilmapiiriin, ergonomiaan, työterveyteen kuin joustavaan henkilöstöjohtamiseen. Yrityksen laajentuessa kansainvälisille markkinoille, on se kuitenkin pysynyt vakaana työllistäjänä Kainuussa arvostaen työntekijöitään. Imagon on loistava esimerkki yrityksestä, jonka vahva panostus työntekijöihinsä ja heidän osaamiseensa on valanut pohjaa kansainväliselle menestykselle.

Kainuun Paras Työpaikka valittiin jo toista kertaa. Vuonna 2015 palkittiin Kajaanin Ammattikorkeakoulu jonka rehtori Turo Kilpeläinen oli mukana tänä vuonna valitsemassa voittajaa. Tuomaristossa oli myös mukana Kainuun Edun toimitusjohtaja Antti Toivanen, Kajaanin Metallityöväen Ammattiosasto 63 ry:n Ulla Tuovinen sekä Kajaanin Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Miika Mononen. Tuomaristo painotti tänä vuonna erityisesti pitkäjänteistä työtä henkilöstön kehittämisessä sekä hyvinvoinnissa.

Kainuun Paras Työpaikka-palkinto jaettiin Kajaanin Markkinakadun avajaistilaisuudessa keskiviikkona 6.7

Kajaanin Nuorkauppakamari ry on alle 40-vuotiaiden nuorten aikuisten oppimisjärjestö ja Suomen Nuorkauppakamarit ry:n jäsen. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä. Suomen Nuorkauppakamarit ry on perustettu vuonna 1957. Suomessa varsinaisia jäseniä on noin 2500 ja yhdessä kunniajäsenten, koejäsenten ja senaattoreiden kanssa, muodostamme noin 5000 nuorkauppakamarilaisen aktiivisen verkoston.

jaa artikkeli

Edellisiä artikkeleita

Yritysvierailu Hotel Kajanukseen

Kävimme 28. maaliskuuta Hotelli Kajanuksessa tutustumassa uuden hotellijohtajan, Ollis Leppäsen tarinaan hotellista itsestään ja sen vaiheista. Saapuessamme aulaan Ollis ottikin meidät hymyillen

Lue lisää >