Haussa Kainuun Virein Virkamies!

Kajaanin Nuorkauppakamari palkitsee vuosittain yhden kuntasektorin työntekijän esimerkillisestä työstä Vireä Virkamies-palkinnolla. Vireän Virkamiehen palkitsemisen tarkoituksena on nostaa esiin esimerkillisiä henkilöitä, joiden työpanoksella kaupungin tai kunnan toiminnan laatu on parantunut.

”Haemme jälleen aktiivista ja ystävällistä henkilöä, joka palvelee yhteisöämme ennakkoluulottomalla asenteella ja rohkeasti toimintaa uudistaen. Onko sinulla tiedossa virkeä, aloitteellinen ja aikaansaava virkamies?”, kysyy projektipäällikkö Minna Haataja.

Vireä Virkamies on Kajaanin Nuorkauppakamarin pisin katkeamattomasti toiminut projekti. Projektin ideoi ja aloitti Kajaanin Nuorkauppakamarin ensimmäinen naisjäsen Marjatta Meriläinen vuonna 1978 eli miltei 35 vuotta sitten. Vuoden 2011 Vireä Virkamies on Kajaanin ammattikorkeakoulun rehtori Turo Kilpeläinen. Muita palkittuja on mm. Mikko Saari, Anna-Liisa Heikkinen, Erkki Vähämaa ja Eero Jormakka.

Lähetä ehdotuksesi pe 26.10. mennessä projektipäällikkö Minna Haatajalle, minna.haataja@huoneistokeskus.fi. Ehdotuksen antajien kesken arvotaan Pekka Heikkisen tuliaisleipälahjakortti.

jaa artikkeli

Edellisiä artikkeleita

Yritysvierailu Hotel Kajanukseen

Kävimme 28. maaliskuuta Hotelli Kajanuksessa tutustumassa uuden hotellijohtajan, Ollis Leppäsen tarinaan hotellista itsestään ja sen vaiheista. Saapuessamme aulaan Ollis ottikin meidät hymyillen

Lue lisää >