Duet Jasmin&Henna tuo tuliaisina energiaa ja irlantilaista meininkiä 6.3. konserttiin

Duet Jasmin&Henna on parhaillaan Pohjois-Irlannissa etsimässä uusia oppeja musiikkiinsa. Kajaanilaiset musiikinopiskelijat Henna Naukkarinen ja Jasmin Arffman hankkivat itse keikkoja matkansa aikana ja harjoittelevat North West Regional College:ssa.

duetjasminhenna

Heti matkalta palattuaan kaksikko esiintyy Kajaanin nuorkauppakamarin ja kaupungin järjestämässä konsertissa Antti Matikaisen ja häntä säestävien muiden KAO:laisten muusikoiden kanssa. Matkaltaan duetto tuo konserttiin tuliaisena irlantilaista rentoa meininkiä ja napakoita sovituksia.

Duetto on saanut matkaltaan esiintymisvarmuutta, sillä erilaisiin tilanteisiin on pitänyt heittäytyä. Kaksikko on soittanut matkallaan open mic -illassa ja kadulla, mistä heidät pyydettiin keikalle läheiseen kahvilaan. Duo on myös tutustunut irlantilaisiin muusikoihin: “He ovat avuliaita ja antavat mielellään vinkkejä”, Henna Naukkarinen kertoo.

Duet Jasmin&Henna tekee tutuista hiteistä uusia, meneviä ja raikkaita versioita. “Väritämme kappaleita kahdella laululla täyteläisemmiksi ja meidän näköisiksi”. Kaksikon instrumentteja on kitara, cajun-rumpu, tamburiini ja koskettimet.

Tulevassa konsertissa nuori duo pääsee lavalle Antti Matikaisen kanssa. “Olemme nähneet Antin keikan, kun hän on soittanut KAO:laisten kanssa ja ollaan monesti kuultu esityksiä kirkossa, kun hän on laulanut kauneimpia joululauluja. Odotetaan yhteistyötä innolla.” Dueton osuudesta Jasmin Arffman lupaa: “Halutaan tuoda energiaa ja irlantilaista meininkiä konserttiin.”

Konsertti-info:

Kajaanin kaupungin syntymäpäivää juhlistetaan perjantaina 6.3. klo 19 Kaukametsässä. Konsertissa esiintyy ihastuttava Duet Jasmin&Henna sekä Antti Matikainen säestäjinään KAO:n suosituista esityksistä tuttuja muusikoita. Konsertti tarjoaa raikasta poppia ja nuorta energiaa lavalla. Konsertin jatkot on Viinibaari Maria P:ssä, jossa musisointi jatkuu ja konserttilipulla saa tarjouksia. Liput 20/15e Kajaani-infosta ja lippu.fi:stä. Kajaanin nuorkauppakamari järjestää konsertin yhteistyössä Kajaanin kaupungin kanssa.

jaa artikkeli

Edellisiä artikkeleita

Yritysvierailu Hotel Kajanukseen

Kävimme 28. maaliskuuta Hotelli Kajanuksessa tutustumassa uuden hotellijohtajan, Ollis Leppäsen tarinaan hotellista itsestään ja sen vaiheista. Saapuessamme aulaan Ollis ottikin meidät hymyillen

Lue lisää >