Debatin SM-Kilpailut ensimmäistä kertaa kajaaniin!

Kajaanin Nuorkauppakamari haastaa kaikki kainuulaiset yritykset ja yhteisöt ottamaan osaa Debatoinnin Suomen Mestaruus kilpailuun. Kajaanin osakilpailun projektipäällikkö Katri Heikkinen innostaa kainuulaisia vahvistamaan työelämässäkin kullanarvoisia neuvottelu-, argumentointi- ja väittelytaitojaan.

Debatti on nopean oivaltamisen ja älykkään dialogin juhlaa. Kukaan ei joudu lavalle kylmiltään vaan ennen kilpailua Kajaanin Nuorkauppakamari kouluttaa osallistuvat joukkueet debatoinnin jaloon taitoon. Kajaanin osakilpailun voittanut joukkue edustaa Kainuuta Pohjois- ja Itä-suomen aluekilpailuissa. Kajaanissa debatin SM-karsinnat järjestetään 24.5.2012. Kisaan osallistuva joukkue voi muodostua yrityksistä, yhteisöistä ja yhdistyksistä. Osallistumismaksu 500€/joukkue sisältää koulutuksen debatointiin 4-6 hengelle, sekä osallistumisen kilpailuun.

jaa artikkeli

Edellisiä artikkeleita

Yritysvierailu Hotel Kajanukseen

Kävimme 28. maaliskuuta Hotelli Kajanuksessa tutustumassa uuden hotellijohtajan, Ollis Leppäsen tarinaan hotellista itsestään ja sen vaiheista. Saapuessamme aulaan Ollis ottikin meidät hymyillen

Lue lisää >