Alue D Golf Tour: Kajaani ja Ylä-Savo

Oletko sinä alueemme seuraava Phil Mickelson?
Kajaanin Nuorkauppakamarin golfmestaruuskisat sekä samalla Alue D:n D-Cup -osakilpailu järjestetään Alue-D BBQ:n jälkisavuissa sunnuntaina 1.9. klo 10 alkaen Kajaanin golfkentällä. Kisaan ovat tervetulleita jäsenten lisäksi myös koejäsenet, Senaatorit, lapset ja seuralaiset. Sarjoina ainakin tasoituksellinen pistebogey (tasoitus huomioi…daan 36 saak…ka) ja kisan yhteydessä järjestetään myös erikoiskisoja. Kisan järjestää viime vuoden voittaja Jari Haapaniemi yhdessä Seija Heikkisen kanssa.
Ilmoittautumiset Seija Heikkiselle osoitteeseen heikkinenseija@hotmail.com tai 050-5720217 viimeistään torstaina 29.8. mennessä. Ilmoita nimesi lisäksi seura ja tasoituksesi.
Kilpailun yhteistyökumppaneita ovat Koulutus ja valmennus Oy Priiffari sekä Intersport Kajaani.
 

D-Cupin Ylä-Savon osakilpailun ajankohta on siis muuttunut eli tapahtuma järjestetään 21.9 klo 12.00 alkaen Tahkon uudella kentällä. Paikalle voi, ja kannattaakin, tulla hyvissä ajoin, kentän varaus on klo 12.00 lähtien.
Tarkoituksena on tarjota kiva SYYSWEEKEND golffareille, mutta MYÖS ei-golffareille. Paikalle saa tulla jo perjantaina, mikäli haluaa viettää pitkän viikonlopun Tahkolla tai sitten voi olla la-su tai käväistä päiväseltään.
Tahkolla on paljon muutakin tekemistä kuin olla greenillä ja sitten vietetään iltaa yhdessä kivassa uudessa mökissä Tahkon keskustassa. Peti- ja liinavaatteet majoituksista löytyvät jo valmiiksi, joten niitä ei tarvitse ottaa itse mukaan. Green fee on se 40€/pelaaja ja tulospalvelun kanssa 45€.Ilmoittautuminen ja lisätietoa Annelta (anne.turunen@gmail.com ja 050-5294018).

jaa artikkeli

Edellisiä artikkeleita

Yritysvierailu Hotel Kajanukseen

Kävimme 28. maaliskuuta Hotelli Kajanuksessa tutustumassa uuden hotellijohtajan, Ollis Leppäsen tarinaan hotellista itsestään ja sen vaiheista. Saapuessamme aulaan Ollis ottikin meidät hymyillen

Lue lisää >