SAAPUMINEN JA TIETOA KAJAANISTA, KAINUUN PÄÄKAUPUNGISTA 

Kajaaniin saapuminen on helppoa mistä päin Suomea tahansa. Matka-aika alue D:n jokaisesta kamarista Kajaaniin on alle viisi tuntia. Kajaanissa on myös lentoasema ja lentoyhteys Helsinki-Vantaalle, mutta kannustamme osallistujia saapumaan paikalle luontoystävällisesti maata pitkin kimppakyydein tai junalla.    

Kajaani – elämää 26/7 

On todistettu, että Kajaanissa vuorokauteen mahtuu 26 tuntia. Viikkojen, kuukausien ja vuosien kuluessa siitä kertyy paljon ylimääräistä aikaa. Aikaa tehdä sitä mitä olet aina halunnut tehdä. Aikaa kasvaa ja unelmoida. 

Kyseessä onkin ihan oma aikavyöhykkeensä, jolla on mahdollista toteuttaa asioita, joista monissa kaupungeissa voi vain haaveilla. Kajaanin aikavyöhyke on kehittynyt suojassa ruuhkaparvilta ja jonotukselta. Kajaanin aikavyöhyke sopii sinulle, joka haluat harrastaa ja nauttia vapaa-ajasta. Toteuttaa itseäsi, saada asioita aikaan työelämässä ja viettää aikaa perheesi kanssa. Täällä sinun ei tarvitse valita tärkeiden asioiden väliltä. 

Poistu kiirevyöhykkeeltä – tutustu kajaanilaiseen elämään kuvien ja tarinoiden avulla -> https://www.kajaani.fi/kajaani-26-7/

Kainuu – Hard to reach. Harder to leave

Kainuu, Arctic Lakeland, on Järvi-Suomen pohjoisin osa. Kainuussa koet Suomen eteläiset ja pohjoiset maisemat – suuret järvet ja jylhät vaarat – yhdellä vierailulla. Kesällä Kainuu on sinisten järvien ja puhtaiden vesien lomaparatiisi, talvella valkoisten hankien ja lumisten metsien ihmemaa. Luontoelämysten lisäksi nautit värikkäästä kulttuuritarjonnasta ja tapahtumista ympäri vuoden.  

Lisää pääset tutustumaan: https://arcticlakeland.com/