KAJAHDUS 2024

 

Suomen Nuorkauppakamareiden Alue D vuosikokous 2024 on nyt KAJAHDUS KEVÄTAKATEMIA. Se järjestetään 22.3.24.3.2024 Kajaanissa (Hotelli Kajanus, os. Koskikatu 3, 87200 Kajaani).

Akatemian nimi Kajahdus kuvaa valon kajastusta, Kajaanin sopivan kajahtanutta menoa sekä ajatusta “Kainuusta kajahtaa”, eli kun jotain tehdään, niin koko Suomi kuulee siitä. Kajahduksen teemoja ovat kestävä kehitys ja vastuullisuus akatemiamallilla. Tavoitteemme on, että Kajahdus on maailman vastuullisin nuorkauppakamari-koulutusviikonloppu.  

Perinteisen yleisen koulutusohjelman ja key note -puheenvuorojen sijaan Kajahduksessa osallistutaan pienryhmäakatemioihin, joihin ilmoittaudutaan rekisteröinnin yhteydessä. Tavoitteena on mahdollistaa eri aiheisiin syventyminen, verkostoituminen akatemioiden sisällä sekä JCI-koulutusosaamisen esiintuominen. Halutessasi voit myös valita Yllätysakatemian, johon voit osallistua aikataulujesi puitteissa.

Akatemioiden lisäksi viikonlopun aikana luvassa on muun muassa kainutlaatuinen tulojuhla, alue D:n puhekilpailu ja upea gaalailta. Kajahduksessa kaikki tehdään Kajaanin Nuorkauppakamarin tyyliin: isosti, vaikuttavasti, vastuullisesti, koulutussisältö edellä ja kainuulaisen kajahtaneella meiningillä! 

Kajahdus ei ole vain yksi viikonloppu, vaan se levittäytyy pidemmälle ajalle. Ennen akatemiaa järjestämme vastuullisen tapahtumajärjestämisen koulutuksen sekä Suomen Nuorkauppakamareiden koulutustarjottimen mukaisia koulutuksia hybriditoteutuksin.

Lämpimästi tervetuloa Kajaaniin!

Seuraa meitä somessa:
Instagram
Facebook

Rekisteröidy mukaan TÄSTÄ

#Kajahdus2024

Kajahtavin terveisin,
Kokouspäällikkö:
Henna-Mari Närhi 
Puh. 044 536 0707 
henna-mari.narhi@jci.fi 

Kokoustiimi:
Tanja Ihalainen, jäsen, PRES 2024
Marianne Eteläsaari, jäsen 
Kaisa Marin, jäsen, kunniajäsen #11 
Anni Heikkinen, jäsen 
Jenni Huusko, jäsen 
Mervi Pienimäki, jäsen 
Antonina Shvetsova, koejäsen 
Toni Keränen, kunniajäsen #9
Anssi Mustonen, jäsen
Miska Närhi, seuralainen